aan-het-werk

Hoewel er veel beelden in mijn atelier beschikbaar zijn om uit te kiezen, kan er een reden zijn om iets speciaals te laten ontwerpen. Bij grafmonumenten is dat vrijwel altijd zo. Ook bedrijven kiezen vaak voor beeld op maat. Zo heb ik voor de Stichting Certificatie Grafimedia Branche beelden gemaakt die worden uitgereikt wanneer een bedrijf gecertificeerd wordt.

Houten beelden passen bij vele ruimtes

Een houten beeld wordt  in opdracht gemaakt voor in de ontvangstruimte, in de hal of in de vergaderzaal. Het onderstreept een warme en natuurlijke uitstraling en stelt direct mensen op hun gemak. Bovendien geeft het bezoekers direct iets om over te praten, een echte ijsbreker voor klanten!

Houten beelden passen bij vele gelegenheden

Een houten beeld wordt in opdracht gemaakt voor een bijzondere gelegenheid. Bij een jubileum, afscheid of pensionering bijvoorbeeld. Of bij een verloving, trouwdag of reünie. Er is altijd wel een houten beeld te maken dat echt past bij de persoon, de gelegenheid of de aanleiding. Een beeld is een persoonlijk cadeau en een herinnering voor altijd.

Hoe werkt het?

  • Eerst hebben we een gesprek over uw wensen en ideeën. Dit gesprek is meestal in het atelier omdat daar beelden staan ter vergelijking en inspiratie.
  • Hierna maak ik enkele schetsen waarin ik uw wensen en ideeën verwerk.
  • Na de keuze van het ontwerp volgt een afspraak over prijs, materiaalkeuze en oplevertermijn.

Heeft u zelf een idee of wilt u een beeld voor een speciale gelegenheid? Ik denk met plezier met u mee. U kunt mij bereiken op 06 – 496 64 496 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot ziens!